Jun17

Boleva

Du som vill kunna gå hemifrån varje dag och komma hem till ordning och reda, kan boka -1“varjedagstädning”. Det innebär att du kan få hjälp i ditt hem varje dag med det du själv inte hinner med som bäddning och att plocka undan i köket. Vi hjälper er med hushållsnära tjänster så som hemstädning, flyttstädning, trädgårdsskötsel med mera.

Storstädning kan bokas vid enstaka tillfällen, men även på abonnemang. Detta är en grundligare städning än veckostädning. Komplettera gärna veckostädningen med denna tjänst några gånger per år.

Vi erbjuder olika upplägg på lokal- och kontorsstädning.
För en ökad trivsel kommer vi varje dag och rengör kök och toaletter. Vi tömmer papperskorgar, fyller på papper, tömmer diskmaskinen, torkar ur micron och dammsuger om det behövs. Varjedagsstädning minskar risken för spridning av bakterier och allergier.

Det ställs höga krav på städningen av gym och sportanläggningar, framförallt av omklädningsrummen. Att hålla det nystädat och rent är en förutsättning för att få både kunder och personal att trivas. Vi har en stor erfarenhet av städning på sportanläggningar och gym och är angelägna om att hålla en hög kvalitet och service.

Huvudkontor Göteborg
boleva AB
Norra Ågatan 10, Vån 2
416 64 Göteborg
Tel. 031-40 10 01
Kungsbacka
boleva AB
Verkstadsgatan 7
434 42 Kungsbacka
Tel. 0300-43 05 05